About

Het bedrijf We Landscape is in 2014 opgericht door Jon Westra. Als zelfstandig ondernemer heb ik de afgelopen vier jaar aan talloze projecten gewerkt van dakterras tot woonwijk. Het werk is in 2017 enorm toegenomen en om in 2018 en de toekomst het kwaliteitsniveau te kunnen doorzetten is Henrieta Harcarikova toegevoegd aan het ‘team’ van We Landscape welke nu als Vennootschap Onder Firma verder is gegaan. Op de achtergrond heeft Henrieta de afgelopen jaren al meegekeken en gewerkt aan diverse projecten. Onze opleidingen en passie voor groen en architectuur bieden samen een stevige basis waaruit nieuwe inzichten en frisse ideeën voortkomen om voor jou een fijne leefomgeving te creëren.

Jon Westra
Na de opleiding tot zelfstandig hovenier te hebben afgerond had ik een verlangen naar meer; meer kennis over tuinen en over het landschap waarin wij leven. De HBO-opleiding tuin- en landschapsarchitectuur aan Hogeschool Van Hall Larenstein was hierin voor mij een logische volgende stap. Na succesvol te zijn afgestudeerd als tuin- en landschapsontwerper heb ik bij verschillende bedrijven in en rondom Arnhem, Zutphen en Deventer ervaring opgedaan binnen het groene vakgebied, van tuinontwerp tot boomverzorging. Met deze brede kennis ligt er zowel praktisch als theoretisch een sterke basis om met jouw tuin aan de slag te gaan.

Henrieta Harcarikova
In 2011 is Henrieta afgestudeerd als bouwkundig ingenieur met de afstudeerrichting Architectuur. Zij heeft een grote passie voor zowel architectuur als interieur en dit is dan ook de reden waarom zij de opleiding binnenhuisarchitectuur is gaan volgen als aanvulling op Bouwkunde. De verbinding tussen binnen en buiten wordt dankzij nieuwe materialen en technieken steeds meer versterkt, het groen speelt hierin een belangrijke rol.  Henrieta heeft door haar bouwkundige achtergrond een sterke basis op zowel technisch als ontwerpend vlak en weet als geen ander de verbinding tussen binnen en buiten te versterken.

Visie

We Landscape staat voor het samen creëren van een nieuw landschap. Tuinen zijn er volgens ons om in te leven en van te genieten, tuinen verreiken en verbinden. Een goed vormgegeven tuin vereist ten alle tijde maatwerk, maatwerk dat tot stand komt in samenwerking met jou. Tuinen moeten robuust zijn en tegen een stootje kunnen, passen bij de levensstijl van nu en sfeer uitademen. Beplanting is hierbij van onschatbare waarde, deze geeft dynamiek, levendigheid, geur en kleur en spreekt zo al onze zintuigen aan. De kwaliteit van een goed ontworpen tuin zit hem uiteindelijk in de details. Hierbij is voor ons ook de herkomst en de duurzaamheid van planten en materialen van belang, we bouwen tenslotte samen aan de toekomst, een groenere toekomst als het aan ons ligt.

Tuinen zijn er om in te leven en van te genieten!

‘THE DETAILS ARE NOT THE DETAILS, THEY MAKE THE DESIGN’
Charles Eames

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren