Schetsontwerp

Een geweldig idee voor jouw tuin

Het ontwerpen van een tuin begint uiteindelijk met ‘het idee’ dat helemaal past bij jouw wensen en de mogelijkheden van de plek. Dit idee vormt de basis voor het ontwerp van jouw tuin en iedere ingreep en handeling zal hieraan getoetst worden en wordt alleen toegelaten als het dit ‘gouden idee’ versterkt. Hierbij komt de nodige vakkennis en creativiteit kijken waarbij de ‘interne bibliotheek’ van de ontwerper in overdrive gaat en de puzzelstukjes langzaam maar zeker samenvallen. Dit ‘gouden idee’ wordt verwerkt tot het Schetsontwerp.

Het schetsontwerp

Als jij op dit moment op zoek bent naar inspiratie en goede ideeën voor jouw eigen tuin heb je soms niet direct een compleet gedetailleerd tuinontwerp nodig, maar vooral een passend en geweldig idee voor jouw tuin. Uiteraard is een compleet uitgewerkt tuinontwerp nodig om die droomtuin ook daadwerkelijk te kunnen realiseren. Maar dit is een flinke stap, misschien heb jij al plannen om jouw tuin te veranderen maar nog geen concrete ideeën. In zo’n geval is het Schetsontwerp een perfecte eerste stap. Al onze vakkennis, ervaring en creativiteit hebben wij samengevoegd in dit product: het Schetsontwerp.

Hoe gaat het in zijn werk en wat krijg ik dan?

Jij krijgt van ons een geweldig idee voor jouw tuin, waarmee je verdere stappen kan gaan ondernemen om tot jouw droomtuin te komen.

  1. Na het maken van een afspraak sturen wij jou onze checklist toe. Door middel van deze checklist kun je je goed voorbereiden en worden jouw wensen helder. Zo kunnen we onze afspraak maximaal benutten.
  1. Vervolgens komen wij bij jou langs voor een persoonlijke kennismaking en inventarisatie van de tuin. Ook de toegestuurde checklist wordt dan doorgenomen, deze vormt een belangrijk onderdeel van het proces. Dit is het moment waarop jouw tuinwensen besproken worden en we een belangrijke basis leggen voor het Schetsontwerp.
  1. Vervolgens gaan wij aan de slag met het Schetsontwerp, alle uren worden gestoken in het uitwerken van een geweldig idee voor jouw tuin. Je ontvangt van ons twee varianten voor jouw toekomstige tuin. Deze Schetsontwerpen worden daarom ook met de hand getekend en niet tot in detail digitaal uitgewerkt zoals bij een compleet tuinontwerp. Het Schetsontwerp geeft ook een helder beeld van de nieuwe ruimtelijke indeling voor jouw tuin.
  1. Tijdens een tweede afspraak komen wij bij jou langs om de twee Schetsontwerpen te presenteren. Dit wordt ondersteund met een bijpassend moodboard, hierop staan afbeeldingen welke een indruk geven van het uiteindelijke eindresultaat. Zo ontvang jij een geweldig idee voor jouw tuin welke je naar wens verder kunt laten uitwerken tot een compleet tuinontwerp.

Met een goed plan, afgestemd op jouw wensen, bespaar je onnodige kosten en zul je sneller kunnen
genieten van jouw droomtuin.

Wij hopen je binnenkort te treffen in jouw tuin!!

Jon & Henrieta

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren