Tuinaanleg op maat

Naast het tuinontwerp kunnen wij ook de tuinaanleg verzorgen, dit doen wij alleen voor de door We Landscape ontworpen projecten. Zo weet jij zeker dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. Ook bieden wij jou de unieke mogelijkheid om samen aan de slag te gaan met de professional, zo wordt de tuin ook echt jouw project. Kortom wij stellen alles in het werk om jouw wensen te realiseren.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin vergt een investering in tijd en geld, een investering in de toekomst welke zichzelf al snel zal terugverdienen in de hoeveelheid plezier die jij hieraan zult gaan beleven. Want een tuin welke met zorg en vakmanschap is aangelegd geeft jou de garantie dat de beplanting gezond van start kan gaan, de bestrating nog jarenlang strak blijft liggen en die prachtige pergola staat als een huis.

Een nieuwe tuin

Nu jij een compleet tuinontwerp in handen hebt, kun je er voor kiezen om de tuinaanleg zelf, of door een ander bedrijf te laten uitvoeren. Maar wanneer je voor We Landscape kiest als uitvoerende partij weet je ook zeker dat alle ideeën tot in de puntjes worden uitgevoerd. Het is hierbij ook mogelijk om de tuin in fases te realiseren, zo kun je de investering in jouw droomtuin spreiden. Wij zorgen er voor dat jouw tuin daadwerkelijk jouw droomtuin wordt. Want jij verdient het allerbeste en dat bieden wij.

Tuinaanleg op maat

Wij merken dat er een verschuiving plaatsvindt in de manier waarop een tuin aangelegd wordt. De traditionele aanpak van de hovenier, waarbij vakmannen jouw tuin komen aanleggen en jij nauwelijks meer betrokken bent bij de fysieke totstandkoming van jouw tuin, werkt voor veel van onze huidige klanten niet meer. Daarom hebben wij de afgelopen jaren onze klanten volop betrokken bij de aanleg van hun tuin en vanuit deze ervaringen zijn de volgende drie methoden van tuinaanleg tot stand gekomen;

Lean back and enjoy

Vakmannen realiseren jouw droomtuin, want niet iedereen zit erop te wachten om de handen vies te maken of in weer en wind buiten aan de slag te gaan. Ook jouw tijd is kostbaar dus als jij deze tijd liever anders besteed is dit het perfecte model voor jou. Op basis van de offerte, of op urenbasis gaan wij aan de slag om jouw droomtuin tot in de puntjes af te werken.

Doe het zelf

Zelf voorbereiden en vakmannen realiseren jouw droomtuin. In dit model kun jij zelf de voorbereidingen treffen voordat de aanleg van start gaat. Deze voorbereiding is per project weer anders, maar mogelijke werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld; het verwijderen van planten en bomen die niet in het nieuwe plan terugkomen, het uitgraven van de paden zodat deze goed gefundeerd kunnen worden door middel van een zandbed enz. Dus trommel je vrienden, buren en kennissen op en steek de handen uit de mouwen of ga zelf de uitdaging aan en maak hier jouw project van. Na de voorbereiding nemen wij het stokje van jou over en zorgen ervoor dat jouw droomtuin helemaal perfect wordt opgeleverd.  Uiteraard kunnen wij ook de nieuwe tuinstructuur van te voren voor jou uitzetten, of de ongewenste bomen en struiken markeren zodat jij je kunt concentreren op de voorbereidende klussen.

Doe het samen         

Zelf voorbereiden en samen met de vakman aan de slag, leren en werken, kortom jij steekt zelf de handen uit de mouwen en werkt samen met ons aan jouw eigen project. In dit model pakken wij samen jouw tuin aan, van het aanleggen van een terras tot het bouwen van een vlonder of pergola. Zo doe jij nieuwe ervaringen op en leer je nieuwe vaardigheden terwijl wij samen jouw droomtuin realiseren. Tegelijkertijd bespaar je jezelf manuren van de vakman. In overleg wordt bekeken welke voorbereidingen jij zelf al kunt uitvoeren en bij welke werkzaamheden jij graag wilt meewerken. Door te kiezen voor deze aanpak maak je de tuin echt tot jouw persoonlijke project, leert nieuwe vaardigheden en bespaard manuren van de vakman. Dus ben jij wel in voor een uitdaging en steek je graag de handen uit de mouwen om dit project helemaal eigen te maken? Dan is dit de ideale aanpak voor jou.

Onder het menu “Projecten” vindt je verschillende inspirerende voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.

 

Het ontwerp tot in de puntjes uitgevoerd, samen aan de slag voor meer tuinplezier.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren