Schetsontwerp

Als jij op dit moment op zoek bent naar inspiratie en goede ideeën voor jouw eigen tuin heb je soms niet direct een compleet gedetailleerd tuinontwerp nodig, maar vooral een verassende nieuwe kijk op jouw tuin. Uiteraard is een compleet uitgewerkt tuinontwerp nodig om die droomtuin ook daadwerkelijk te kunnen realiseren. Maar dit is een flinke stap, misschien heb jij al plannen om jouw tuin te veranderen maar nog geen concrete ideeën. In zo’n geval is het Schetsontwerp een perfecte eerste stap

Hoe gaat het in zijn werk en wat krijg ik dan?

  1. Na het maken van een afspraak sturen wij jou onze checklist toe. Door middel van deze checklist kun je je goed voorbereiden en worden jouw wensen helder. Zo kunnen we onze afspraak maximaal benutten.
  2. Vervolgens komen wij bij jou langs voor een persoonlijke kennismaking en inventarisatie van de tuin. Ook de toegestuurde checklist wordt dan doorgenomen, deze vormt een belangrijk onderdeel van het proces. Dit is het moment waarop jouw tuinwensen besproken worden en we een belangrijke basis leggen voor het Schetsontwerp.
  3. Vervolgens gaan wij aan de slag met de inmeting en het Schetsontwerp. Je ontvangt van ons twee varianten voor jouw toekomstige tuin. Deze Schetsontwerpen worden daarom ook met de hand getekend en niet tot in detail digitaal uitgewerkt zoals bij een compleet tuinontwerp. Het Schetsontwerp geeft een helder beeld van de stijl en nieuwe ruimtelijke indeling voor jouw tuin.
  4. Tijdens een tweede afspraak komen wij bij jou langs om de twee Schetsontwerpen te presenteren. Dit wordt ondersteund met een bijpassend moodboard, hierop staan afbeeldingen welke een indruk geven van het uiteindelijke eindresultaat. Zo ontvang jij nieuwe inzichten en mogelijkheden voor jouw tuin welke je naar wens verder kunt laten uitwerken tot een compleet tuinontwerp.

Met een goed plan, afgestemd op jouw wensen, bespaar je onnodige kosten en zul je sneller kunnen
genieten van jouw droomtuin.

 

Wij hopen je binnenkort te treffen in jouw tuin!!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren